3 tips om goedkoop te verhuizen

verhuizen

Een verhuizing hoeft niet per se veel kosten met zich mee te brengen. Je hebt misschien net een hoge hypotheek gefikst of een aanbetaling op de toch al pittige huurprijs gedaan, dus zijn deze drie besparingstips welkom.

Een erkende verhuizer scheelt tijd, gedoe en uiteindelijk geld

Wanneer je het leeuwendeel van je verhuizing uitbesteedt aan een erkende vakman, ontzorg je jezelf, zoals dat heet. Twintig keer op en neer rijden met een gehuurd voertuig – het aantal spullen dat je hebt valt namelijk altijd tegen – is veel duurder. Regel je particuliere verhuizing met Actie Verhuizingen en spaar niet alleen geld, maar ook stress en tijd uit. Die heb je nodig om in- en uit te pakken, de oude woning veegschoon op te leveren en allerlei administratieve dingen te regelen. Denk aan het laten doorsturen van de post, je adreswijziging bij de diverse instanties en abonnementen, en de verzekeringen voor je nieuwe woning.

Ontruiming uitbesteden

Het leeghalen van een woning vanwege verdrietige redenen geeft allerlei extra emoties die je er niet nog eens bij kunt hebben. Dit wordt zowel goedkoop als discreet gedaan door Goedkoop Ontruiming: de naam zegt het al. Dan kun jij je intussen focussen op andere zaken. Overigens hoeft het niet altijd een treurige reden te zijn dat je deze inhuurt. Het kan ook zo zijn dat je gewoon door de bomen het bos even niet ziet, en wel wat hulp kan gebruiken bij het leeghalen van welk pand dan ook.

Vrienden uitnodigen: maak er een feestje van en spaar meer geld uit

Natuurlijk zijn de verhuizers druk in de weer met het in de juiste vertrekken neerzetten van alle spullen. Wanneer je echter wat vrienden uitnodigt, gaat dat een stuk sneller: de verhuizers kunnen immers veel, maar toveren hebben ze nog net niet onder de knie. Smeer broodjes, zet biertjes koud en maak van de nood een deugd. De lolbroeken die zich met jouw huisraad gaan bemoeien en er een soort Lama’s-show van maken door met elk item een toneelstukje op te voeren – dat komt in de beste kringen voor – neem je op de koop toe.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.